Resposta a miserables amb uniforme: Unió de Mossos per la Constitució

Es pot ser miserable i portar uniforme? Sí. Es pot ser membre dels UMC Mossos.
Un grup que només ha deixat malament el cos des de la seva creació. I us ho explicaré en unes quantes imatges.
Acusacions falses. No es pot revelar secret de quelcom públic en xarxes socials.

No es pot acusar algú de publicar fotografies de menors, quan es limita a compartir publicacions sense cap mena de filtre d’una persona de la família que les publica, o del vídeo dels propis organitzadors de l’acte.

Aquesta gent és policia, però no saben res sobre lleis.
Però seguim.
Sexting! Per tenir perfils en pàgines de contactes? 🤣 Quin nivell!

Tenen un president que se l’ha enxampat dormint en hores de treball, que l’han expedientat per fer us de l’uniforme sense consentiment per concedir entrevistes en mitjans. Que fa servir l’uniforme per a actes provats sense permís per representar el cos.

Però no tan sols és el president, també el seu vicepresident, el senyor Alfonso Dueñas, aparcat en un lloc on no molesti i que també fa ús de l’uniforme en moments d’activisme per la Plataforma UMCmossos. Adjunto la prova. També amb vídeo (minut 5:50). Premis de Madrid a UMC

A per de les nombroses manques de respecte cap a la meva persona, traduint el meu nom, insultant-me constantment, mentint i difamant sobre que l’assemblea em pagarà un sou millor i que em paguen els viatges. Això també ho fa la Sra. Inma Alcolea Griñan, també D’UMC Mossos.

Però no només això: la Sra. Alcolea filtra les meves dades professionals, com el meu lloc de feina, horari i número d’agent. A més de constants insults homòfobs, intentant degradar-me amb el suport de mitjans de comunicació i agents de la Policia Nacional com Alejandro Leon.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

En @JandroLion, conegut Youtuber que va amenaçar de matar MENA amb una navalla i que és justificat pels propis UMC mossos com veureu en aquestes imatges. També l’acte de Madrid en el que fan us il legítimament de l’uniforme i on assisteix l’esmentat Policia Nacional.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Però es permeten parlar dels altres com a pomes podrides dins els cos de Mossos i en demanen accions al conseller Buch i a Interior per una activitat que faig com a persona privada sense fer us de l’uniforme en al cap acte privat.

Sembla que es demostra que q Espanya hi ha carta blanca perquè el feixisme assenyali, marqui, denigri les persones. Sembla que pots justificar amenaces de mort si les fa un espanyolista, però als independentistes se’ls acusa de terrorisme alegrement sense proves.

Tot amb la complicitat d’uns poders que denoten nul·la separació, que els salven dels seus abusos i els protegeixen. Mossos por la constitución, l’autentica poma podrida que forma part d’un cos que detesten i denigren. Tot per tenir sou a final de mes. Estiguin de baixa o tancats en un despatx.

Els mateixos que aplaudeixen mentre s’apallissa a ciutadans que exerceixen lliurement els seus drets fonamentals.
Com en una dictadura, es persegueix al dissident a les ordres del règim espanyolista. Es permet aquell que empra les vies democràtiques per canviar les coses.

Si es pensaven que jo em faria enrere i que no respondria a les seves provocacions, insults o amenaces, és que no em coneixen.
Em tindran plantant cara. Perquè s’ha fet en aquest país. Plantar cara al feixisme. UMC Mossos: No us tinc por. Ni jo, ni cap independentista.

5 respostes a «Resposta a miserables amb uniforme: Unió de Mossos per la Constitució»

 1. El PN que amenaçava matar MENAS, l’han fet fora del cos.
  A qui vull veure per sempre fora del Mossos es la bruixa faixiste I. ALCOLEA, I després tots els PN-GC que es van quedar als Mossos.

  Albert Donaire i Malagelada…SEMPRE AMB TU!

  1. Molt bo Albert tu fas digne el cos de mossos en cambi fachedas fan quedar malament tot el cos de mossos aquets individus vividors que fotin el camp a la seva estimada Espanya

  2. Albert els que hem treballat amb ella a la SRC sabem que l’odi no la deixa viure. Sempre ha sigut una amargada de la vida que només intenta menysprear als altres.

   1. Aquesta noia a per tot arreu on va fa merder. Com bé dius té un odi a dins que escup constantment cap als altres. Un cop sense el meu permís va entrar a casa meva vestida de mosso, doncs estaba treballant, per veure com era la meva cuina. Va aprofitar que coneixia la cangur per entrar a tafanejar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *