Hores prèvies

A poques hores per declarar al Judici Farsa, sento que no puc estar més determinat.

I és que la gran diferència amb tota la Policia Política espanyola que ha passat fins ara pel lloc, és que jo no he de quedar amb ningú per preparar les mentides, ni perquè em parafrasegin mentre declaro en aquest judici (com hem vist amb la Fiscalia i la famosa “ratonera”).

Sóc aqui citat per l’acusació popular, els que estan tenint una sobre exposició a través d’aquest judici, si ja no en tenen prou amb la complicitat dels mitjans espanyols.

No s’ha de témer en cap moment quan es va amb la veritat per davant i vaig amb fermesa, amb serenitat i amb força. Amb tota la que em dona poder ser la veu de milions de catalans. Amb la que em dona poder prlar en nom de la democràcia. Amb la que em dona la possibilitat de desmuntar totes les mentides. De debò, gràcies a tots els que m’heu fet arribar el vostre suport a través de les xarxes, aturant-me pel carrer, enviant-me missatges privats… sou molt grans.

I he de fer una menció especial als demòcrates madrilenys que ahir em van fer sentir com si fos a casa. Moltíssimes gràcies. Tan debò tothom fos igual i tingues uns fonaments tan ferms com vosaltres per la democràcia. Gracias Madrileños por el derecho a decidir! I gràcies a la territorial de Madrid de l’assemblea.

No m’allargo més. Desitjo i espero estar a l’alçada.

10 respostes a «Hores prèvies»

  1. ALBERT, MOLTA FORÇA, DESITJETIA PODER ESTAR FÍSICAMENT AL TEU COSTAT, PERO, VULL QUE SEPIGUES QUE I D’OC, AMB TOT EL MEU COR. ETS UNA GRAN PERSONA, AMB UNA GRAN DIGNITAT I COMPROMIS. T’ESTIMO. QUE VAGI TOT MOLT BE. I MOLTISIMAS GRACIES.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *