Unión de Mossos por la constitucion… de debò?

Pel que veig s’ha creat un grup de “Mossos por la constitucion”.

Una demostració que al cos de Mossos hi ha de tot (com a tot arreu).

Però realment, en la seva posició, a mi em resultaria molt complicat defensar la constitució d’un estat que amaga dades sensibles sobre terroristes, que amaga informació de possibles atemptats, que no et permet l’accés a bases de dades d’informació sensible per la seguretat, que es permet igualar en sou les policies espanyoles però no en drets els Mossos, que utilitza la justícia de manera partidista i inventant uns delictes que a Europa no veuen, que acusen tot el cos d’organització criminal.

Hi ha dos tipus de Mossos: els que estimen el seu país, el cos, els seus ciutadans, que estan al seu servei, que s’involucren en la societat… i per l’altra banda, els que volen destruir el cos, facilitant informació als estaments espanyols sobre com pensen uns o altres, que redacten falsos informes per filtrar-los entre la documentació que es destrueix mensualment (els documents, com a qualsevol lloc, abans de ser cremats, són triturats.

No es col·loquen curosament en caixes classificats).

Sigui com sigui, m’agradaria fer-los una pregunta. Defensant la CE, també deuen defensar la per en la que reconeix el dret a l’autodeterminació de tots els pobles. O no?

I una altra pregunta: en el moment que es faci efectiva la república, què farà tota aquesta gent? Seran coherents i marxaran a altres policies espanyoles i fora de Catalunya a defensar la seva constitució?

Una resposta a «Unión de Mossos por la constitucion… de debò?»

  1. Totalmente de acuerdo. Además fuera de Catalunya intentan meter a todos los mossos en un gran saco de mierda mediática y se olvidan de las gandes labores que hacen dia a dia. Es una lástima que haya mossos que defienden la Constitución española , un estado opresor y que encima les ridiculiza (como a todo el cuerpo).
    Yo espero que cuando Catalunya se haga República esos personajes emigren a otras policias españolas y si no esperan a ser República y se van ya también harían un gran favor al cuerpo a la ciudadania y a Catalunya en general. Revelar pensamientos de compañeros o información de ese estilo como mínimo habria que exigirles la dimisión del cuerpo y la imposibilidad de ejercer en cualquier cargo público.
    Gran artículo albert!
    Un saludo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *